Tarieven & Vergoeding

Tarieven

Individuele gesprekken per sessie van 60 min. (standaard): € 75,00
Relatie- of gezinsgesprekken per sessie van 75 min. (standaard), € 110,00

*Vanaf 1 april geldt een tariefwijziging:
- Individuele sessies van 60 min.: €80,-
- Relatie of gezinsgesprekken, per sessie van 75 min.: €115,-


Veilig therapie volgen tijdens de Corona-crisis, prijs voor online sessies middels videobellen (KPN E-Zorg),80,- per uur. 

Deze crisis vraagt om aanpassingen en inRtact blijft voor je klaar staan! De juiste hulp blijft ook in deze tijd zeer belangrijk. Twijfel niet en neem snel contact op. 


De tarieven zijn inclusief telefonisch en e-mailcontact, voorbereiding, rapportage, intercollegiaal overleg en administratieve werkzaamheden.
Eventuele afzegging van afspraken dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Houdt u er rekening mee dat bij niet tijdig annuleren/ wijzigen van een afspraak het volledige tarief in rekening gebracht kan worden.
De kosten kunnen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw persoonlijke polis  die u heeft afgesloten, u kunt daarover contact opnemen met uw eigen verzekering.

Vergoeding

inRtact is aangesloten en registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Wat maakt dat de meeste zorgverzekeraars de individuele therapie (gedeeltelijk) vergoed. Kijk voor meer informatie op de website van de NFG of vraag je zorgverzekering hoe het zit. De vergoeding valt onder 'alternatieve zorg'.